ŽUPNI OGLASI - 19. svibnja 2019.- 5. USKRSNA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u subotu – Dan mladih Vrhbosanske nadbiskupije u Komušini
u nedjelju -  6. USKRSNA NEDJELJA; Sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati.
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasnika srca Isusova i Marijina i Katoličkog tjednika koji između ostalog u novom broju donosi: u uvodniku – mjeriti se treba samo s boljima; osvrt na Bleiburg i zločin protiv čovječnosti; sa Šestog međudekanatskog susreta u BiH; iz Jajca – crkva Blažene Djevice Marije koju žele pretvoriti u džamiju; reportaža o župi u Drvaru;  ove i druge zanimljive vijesti, informacije i razmišljanja možete pročitati u ovom broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauka idući tjedan neće biti radi odlaska u Komušinu.
6.    U subotu, 26. svibnja je Dan mladih naše nadbiskupije koji se tradicionalno održava u Komušini. Svi mladi koji bi htjeli ići neka se prijave u župni ured. Polazak je na sam dan ovdje ispred crkve u 630 sati.
7.    BRAK U CRKVI ŽELE SKLOPITI: Danijel Popović rođen 03. listopada 1986. godine u Zenici od oca Jure i majke Slavice rođ. Čalić i Natalija Kajić rođena 23. studenoga 1996. godine u Zenici od oca Draženka i majke Svjetlane rođ. Rosić. Žele se vjenčati 25. svibnja 2019.  u našoj župi; i Ivan Čokić rođen 25. kolovoza 1996. godine u Kiseljaku od oca Viktora i majke Slađane rođ. Knežević i Dajana Žuljević rođena 19. rujna 1994. u Vitezu od oca Milka i majke Slavice rođ. Stojanović. Žele se vjenčati 25. svibnja u župi sv. Juraja u Vitezu. Mladencima želim Božji blagoslov u zajedničkom životu.
8.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka: +VERA MARKOVIĆ koji je umrla 15. svibnja a ukopan 17. svibnaj na groblju Križ.  Sjetimo je se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj joj Gospodine.