ŽUPNI OGLASI - 05. svibnja 2019.- 3. USKRSNA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u petak – bl- Ivan Merz, priznavalac
u nedjelju -  4. USKRSNA NEDJELJA; NEDJELJA DOBROG PASTIRA/SVJETSKI DAN MOITVE ZA SVEĆENIČKA I REDOVNIČKA ZVANJA; Sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati;
2.    Iduće nedjelje pod sv. Misom u 10 sati bit će podijeljen sakrament Prve pričesti našim ovogodišnjim prvopričesnicima kojih ove godine ima 13. Dan ranije, u subotu, 11. svibnja, bit ispovijed za prvopričesnike i njihove roditelje koji se mogu ispovjediti u 16:30 sati.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Svjetla riječi i Katoličkog tjednika koji između ostalog u novom broju donosi: u uvodniku – kontekstualizacija; razmišljanje – budućnost svijeta je u odricanju a ne profitu; intervju s mons. Hoser, apostolskim vizitatorom za župu Međugorje; iz misija o misijskoj krunici; reportaža o župi u Bučićima; razmišljanje o braku kao radosti i ljubavi... ove i druge zanimljive vijesti, informacije i razmišljanja možete pročitati u ovom broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
5.    Mise kroz tjedan – pročitati.
6.    Vjeronauk je idući tjedan prema rasporedu kao i dogovoreni susreti i termini.
7.    BRAK U CRKVI ŽELE SKLOPITI: Dalibor Golić rođen 27. kolovoza 1975. godine u Zenici od majke Vesne Jurić i Marina Zukanović rođena 12. svibnja 1983. u Bugojnu od majke Zejne Kunić. Žele se vjenčati 12. svibnja u našoj župnoj crkvi.
8.    U proteklom tjednu umro je naš župljanin: +BOŠKO PERIĆ koji je umro 28. travnja a ukopan 30. travnja u Mostaru.  Sjetimo ga se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj mu Gospodine.