ŽUPNI OGLASI - 02. lipnja 2019.- 7. USKRSNA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak - sv. Karlo Lwanga i drugovi, mučenici
u srijedu – sv. Bonifacije, biskup i mučenik
u petak – Prvi petak, prije sv. Mise bit će prilika za ispovijed a nakon sv. Mise imat ćemo klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom.
u nedjelju -  DUHOVI; sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati.
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Svjetla riječi i Katoličkog tjednika koji između ostalog u novom broju donosi: u uvodniku – vrijeme je; sa susreta mladih naše Nadbiskupije; o križnom putu kršćana u Pakistanu; razmišljanje – postati ili ostati nepušač; reportaža o župi u Bosanskom Petrovcu; kako kroz Boga graditi jedinstvo i zajedništvo... ove i druge zanimljive vijesti, informacije i razmišljanja možete pročitati u ovom broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauka idući tjedan neće biti radi krizme u Čajdrašu.
6.    BRAK U CRKVI ŽELE SKLOPITI: Zvonimir Bošnjak rođen 17. 09. 1989. u Travniku od oca Stjepana i majke Jadranke rođ. Ćurić i Mirna Akrapović rođena 02. 10. 1990. u Zenici od oca Pere i majke Štefice rođ. Lovrić. Žele se vjenčati u našoj župnoj zajednici 15. lipnja ove godine. Mladencima želim Božji blagoslov u zajedničkom životu.
7.    Uplaćene su Velike mise za +Smiljan Blažević, mise je uplatila supruga s djecom.
8.    U proteklom tjednu umro je naš župljanin: +SMILJAN BLAŽEVIĆ koji je umro 26. svibnja a ukopan 28. svibnja na groblju Križ.  Sjetimo ga se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj mu Gospodine!