ŽUPNI OGLASI - 23. listopada 2016. / MISIJSKA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u petak, sv. Šimun i Juda Tadej, apostoli
u nedjelju – 31. nedjelja kroz godinu; sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati; te na groblju Ravne Njive u 11 sati
2.    Idući vikend odnosno sa subote na nedjelju prelazimo na zimsko računanje vremena tj. potrebno je vratiti sat s 3 na 2 sata. Iduće nedjelje večernja sv. Misa je u 17 sati.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika u kojem između ostalog možete pročitati: u uvodniku neka bude kruha; s proglašenja 7 novih svetaca; povodom Misijske nedjelje intervju s fra Ilijom Barišićom, koji 44 godine djeluje u Kongu; krunica – molitva za mir; reportaža – stopama Marije Propetog Isusa Petković; posljedice uragana na Haitiju pa ove i druge zanimljive vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju KT kojeg možete kupiti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
5.    Mise kroz tjedan – pročitati
6.    Vjeronauk je idući tjedan redovito, kao i dogovoreni termini i susreti.
7.    Odbor za međureligijsku suradnju Zenica organizira i poziva na 5. Međureligijski susret Duh Asiza u utorak, 25. listopada u crkvu sv. Ilije s početkom u 19 sati. Organizatori pozivaju sve koji žele mir i koji žele moliti za mir da dođu i daju svoj doprinos kroz zajedničko svjedočenje ove pozitivne čovjekove potrebe.
8.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka VANDA JURIĆ koja je umrla 19. listopada a ukopan 20. listopada na groblju Prašnice; i STJEPAN BLAŽEVIĆ koji je umro 21. listopada a bit će ukopan u ponedjeljak na groblju Križ u 14 sati. Sjetimo ih se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj im Gospodine!