ŽUPNI OGLASI - 08. svibnja 2016. / 7. USKRSNA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u utorak – bl. Ivan Merz
u četvrtak – sv. Leopold Bogdan Mandić, prezbiter
u subotu – sv. Matija, apostol
u nedjelju – nedjelja Duhova, Pedesetnica, sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati;
2.    Iduće nedjelje pod sv. Misom u 10 sati bit će podijeljen sakrament Prve pričesti našim ovogodišnjim prvopričesnicima kojih ima ove godine 9. Dan ranije, u subotu, bit ispovijed za prvopričesnike i njihove roditelje koji se mogu ispovjediti.  
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Svjetla riječi, Glasa koncila i Katoličkog tjednika. U novom broju Katoličkog tjednika između ostalog možete pročitati: u uvodniku – kud plove brodovi; proglašeni novi sveci u Katoličkoj crkvi; intervju – kako je biti majka 18 djece; o križnom put kršćana u Tanzaniji; iz života je jedne bake; obitelj je dragocjeno blagao naslov je nove knjige pape Franje; te promišljanje o jedinstvu… ove i druge zanimljive vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju KT kojeg možete kupiti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
5.    Mise kroz tjedan - pročitati
6.    Vjeronauk je idući tjedan redovito kao i dogovoreni susreti i termini.
7.    12. svibnja hodočastimo sv. Leopoldu Bogdanu Mandiću. Još danas primamo prijave. Cijena povratne karte je 7 KM. Polazak je na sam dan, 12. svibnja u 9 sati ovdje ispred crkve a povratak prema dogovoru.