ŽUPNI OGLASI - 03. travnja 2016. / 2. USKRSNA NEDJELJA/NEDJELJA BOŽANSKOG MILOSRĐA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u četvrtak – sv. Ivan de la Salle, prezbiter
u nedjelju – 3. uskrsna nedjelja, sv. Mise ovdje u crkvi su u redovitom terminu u 8, 10 i 18 sati i na filijali Drivuša prema dogovoru.
2.    Od katoličkog tiska imamo uskrsne brojeve Glasa koncila i Katoličkog tjednika koji s bili dvobroj. U tom broju Katoličkog tjednika između ostalog možete pročitati: u uvodniku – o izvidnici u nebesku vječnost; zaključci 66. zasjedanja BK BiH; razmišljanje – Uskrsli, Vrata u vječnost; kršćanima današnjice ne nedostaje križeva; Uskrsne poslanice biskupa; živi svjedoci Isusove muke – mjesta Vazmenog trodnevlja; o simbolima u Uskrsnoj noći; o proslavama sv. Josipa… ove i druge zanimljive vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju KT kojeg možete kupiti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu - pročitati
4.    Mise kroz tjedan - pročitati
5.    Vjeronauk je idući tjedan redovito kao i dogovoreni susreti i termini.
6.    Udruga Prijatelji Centra sv. Pavao u Zenici organizira i poziva na tradicionalnu Donatorsku večeru koja će biti u Centru 15. travnja s početkom u 19 sati. Donatorska večer je dobra prilika za ugodno druženje i zabavu uz dobru glazbu i bogatu tombolu a sve za simboličnu cijenu ulaznice od 10 KM koju možete kupiti u tajništvu Centra svakim radnim danom od 9 do 15 sati. Ovaj događaj ima za cilj prvenstveno prikupljanje novčanih sredstava za pomoć učenicima koji su u socijalnim neprilikama kao i za nabavku opreme, uređenje školskih prostora, stipendiranje i nagrađivanje nadarenih učenika. Svi su dobro došli. Lijepo bi bilo dati svoj doprinos radu Centra.
7.    Uplaćene su Velike mise za + ZDRAVKA BLAŽEVIĆ, mise je uplatio suprug s djecom.
8.    U proteklom tjednu umro je naš župljanin + ZVONKO BAKOVIĆ, koji je umro 01. travnja a bit će ukopan danas, 03. travnja na groblju Križ u 14 sati. Sjetimo ga se u svojim molitvama te zahvalimo Gospodinu za dar njegovoga života. Pokoj vječni daruj mu Gospodine!