ŽUPNI OGLASI - 29. lipnja 2014. / SV. PETAR I PAVAO, APOSTOLI

1.    U tjednu koji je pred nama slavit ćemo:

četvrtak, 03. srpnja – sv. Toma, apostol
subota, 05. srpnja – sv. Ćiril, monah i sv. Metoda, biskup, slavenski apostoli i suzštinici Europe
nedjelja, 06. srpnja – 14. NEDJELJA KROZ GODINU, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 18 sati; na filijali Drivuša u 10 sati; 
2.    U subotu, 05. srpnja je zavjetna misa na Tavniku u 11 sati. Pozivam sve koji mogu da dođu na ovu sv. Misu iz zahvalnosti prema vašim precima koji su vam u naslijeđe ostavili ovu pobožnost i tradiciju kroz koju su oni molili Božju pomoć ali upućivali svoje zahvale za milosti kojim ih je Bog obasipao. 
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i Katoličkog tjednika koji u ovom broju između ostalog donosi: u uvodniku o ratu zastavicama kroz utakmice; o 25. godišnjici djelovanja sestara klarisa u Brestovskom; intervju s biskupom iz Nigerije – ispod demokracije cvjeta korupcija; o kršćanima u Africi – najveća prijetnja je terorizam; o dječjem ljetu koje je bilo u našoj župi te razmišljanje o apostolskim prvacima Petru i Pavlu… ove i druge vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu. 
4.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati. 
5.    Mise kroz tjedan – pročitati.
6.    Uplaćene su Velike mise za + Josip Kajić, mise je uplatila supruga s djecom.
7.    ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ: brak u crkvi žele sklopiti Dario Blažević, rođen 21. siječnja 1988. u Zenici od oca Zdravka i majke Ružice rođ. Jukić i Anita Akrap, rođena 28. travnja 1984. u Zenici od oca Dragana i majke Ružice rođ. Katava. Žele se vjenčati 18. srpnja 2014. godine u župi sv. Ante u Busovači.