ŽUPNI OGLASI - 28. prosinca 2014. / NEDJELJA SV. OBITELJI

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:

u srijedu – SILVESTROVO, misa zahvale za prethodnu godinu bit će u 17 sati. Jutarnje mise nema.
u četvrtak – NOVA GODINA, SVETA MARIJA BOGORODICA, sv. Mise su u 10 i 17 sati
u petak – sv. Bazilije Veliki i Grgur Nazijanski, biskupi i crkveni naučitelji; ujedno i prvi petak, prije sv. mise bit će prilika za ispovijed a nakon mise imat ćemo klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu
u nedjelju – 2. NEDJELJA PO BOŽIĆU, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 17 sati;  na filijali Drivuša u 10 sati
2.    Jučer smo započeli blagoslov obitelji koji ćemo nastaviti kroz ovaj tjedan prema onom rasporedu koji ste dobili. Dok traje blagoslov obitelji sv. Mise su u 7:30 sati ako nije drugačije naznačeno. Kada bude na redu grad pripazite je li ulaz u zgradu otključan.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i  Katoličkog tjednika koji u ovom broju između ostalog donosi: u uvodniku o tjelobrižnicima; reportaža s blagoslova Caritasova centra u Zenici; intervju s fra Ilijom Vrdoljakom, provincijalnim ministrom u Beču; reportaža o župi u Tramošnici; razmišljanje – veći ili manji slabić… ove i druge vijesti možete pročitati u ovom broju tjednika kojeg možete kupiti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu. 
5.    Mise kroz tjedan.
6.    Obavijest za groblje Križ - pročitati
7.    Obavijest za groblje Gradac - pročitati
8.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka  ANĐA IDŽAN, koja je umrla 23. prosinca a ukopana 26. prosinca na groblju Crkvica. Pokoj vječni daruj joj Gospodine!