ŽUPNI OGLASI - 27. travnja 2014. / 2. USKRSNA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavit ćemo:

utorak, 29. travnja – sv. Katarina Sijenska, djevica i crkvena naučiteljica, suzašticnica Europe
četvrtak, 01. svibnja – sv. Josip Radnik
petak, 02. svibnja – sv. Atanazije, biskup i crkveni naučitelj
subota, 03. svibnja – sv. Filip i Jakov, apostoli
nedjelja, 04. svibnja – 3. USKRSNA NEDJELJA, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 18 sati; na filijali Drivuša u 10 sati; proljetni blagoslov i sv. Misa su na groblju Prašnice u 11 sati.
2.    U četvrtak, 01. svibnja započinju svibanjske pobožnosti. Mjesec svibanj posvećen je BDM te moljenjem krunice izražavamo svoje štovanje, pokazujem želju da je nasljedujemo u svom životu, te molimo zagovor i zaštitu. Zato ćemo pola sata prije početka večernje sv. Mise moliti krunicu na koju pozivam sve vas dragi vjernici. Dođimo i molimo kao dobra djeca koja se okupljaju oko svoje nebeske  Majke koju želimo slušati i nasljedovati. 
3.    U petak, 02. svibnja je Prvi petak. Prije sv. Mise bit će prilika za ispovijed a nakon imat ćemo klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.
4.    Od katoličkog tiska imamo tisak od prošlog tjedna jer su prošlotjedni brojevi bili dvobroj. 
5.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati. 
6.    Mise kroz tjedan – pročitati.
7.    Župnog vjeronauka nema radi svibanjskih praznika.
8.    Brak u crkvi žele sklopiti: Bojan Rokić, rođen 20. 11. 1985. u Zenici od oca Josipa i majke Slavice rođ. Dilber i Sanja Tavić, rođena 09. 09. 1988. u Zenici od oca Ivice i majke Ljubice rođ. Kokić. Žele se vjenčati 02. svibnja u župi Bezgrešnog začeća BDM u Crkvici.
9.    U proteklom tjednu umro je naš župljanin + JOSIP ANIĆ, koji je umro 21. travnja a ukopan 23. travnja na groblju Prašnice. POKOJ VJEČNI DARUJ MU GOSPODINE!