ŽUPNI OGLASI - 22. lipnja 2014. / 12. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavit ćemo:

utorak, 24. lipnja – ROĐENJE SV. IVANA KRSTITELJA, sv. Misa je u 18 sati.
petak, 27. lipnja – PRESVETO SRCE ISUSOVO, sv. Misa je u 18 sati.
subota, 28. lipnja – PRESVETO SRCE MARIJINO, sv. Misa je u 18 sati.
nedjelja, 29. lipnja – SVETI PETAR I PAVAO, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 18 sati; na filijali Drivuša u 10 sati; 
2.    U petak, 27. lipnja susjedna župa Čajdraš slavi svoj Patron – Presveto Srce Isusovo. Svečana sv. Misa je u 11 sati na koju župnik poziva da dođemo te se uteknemo zagovoru i pomoći Srca Isusova ali i da nasljedujemo Srce  koje naš zemaljski život čini sretnijim i radosnijim.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i Katoličkog tjednika koji u ovom broju između ostalog donosi: u uvodniku o barbarizmu; o proslavama sv. Ante u našoj Nadbiskupiji; intervju s mons. Vladom Košićem povodom napada na njegovo dočekivanje Darija Kordića; o plodovima rasipničkog života; te reportaža o župi Drijenča… ove i druge vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu. 
4.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati. 
5.    Mise kroz tjedan – pročitati.
6.    U subotu, 28. lipnja  u 11 sati je krizma za sve zeničke župe koja će ove godine biti u župi Presvetog Srca Isusova u Čajdrašu. A u četvrtak u 1630 sati bit će ispovijed za sve krizmanike, njihove kumove i roditelje koji se mogu ispovjediti a nakon ispovijedi imat ćemo probu.
7.    Župni ured sv. Ilije organizira hodočašće sv. Ivi u Podmilačje. Svi koji žele hodočastiti trebaju se prijaviti u župni ured sv. Ilije do danas. Cijena povratne karte je 10 KM.
8.    Naš dječji zbor Marijin plamičak sudjelovao je jučer na Zlatnoj harfi u Žepču.
9.    Uplaćene su Velike mise za + Miju Akrapović, mise je uplatila supruga s djecom.
10.    U proteklom tjednu umro je naš župljanin + STJEPAN KRIŠTO, koja je umro 17. lipnja a ukopan 19. lipnja na groblju Gradac. POKOJ VJEČNI DARUJ MU GOSPODINE!