ŽUPNI OGLASI - 20. travnja 2014. / USKRS, NEDJELJA USKRSNUĆA GOSPODNJEG

1.    U tjednu koji je pred nama slavit ćemo:

uskrsnu osminu
nedjelja, 27. travnja – 2. USKRSNA NEDJELJA, NEDJELJA BOŽANSKOG MILOSRĐA sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 18 sati; na filijali Drivuša u 10 sati; 
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila, Svjetla riječi i Katolički tjednik koji u novom broju donosi: u uvodniku o Uskrsu; poziv da budemo Kristovi suradnici u širenju dobra i mira; intervju – vjera u uskrsnuće; reportaža o Višegradu i katolicima u njemu; uskrsne poslanice naših biskupa; običaji za uskrsni doručak i ručak; razmišljanje o još jednom krvavom Uskrsu… neke su od tema koje možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete kupiti u župnom uredu.   
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati. 
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Župnog vjeronauka nema radi odlaska na SHKM u Dubrovnik. Svi oni koji su se prijavili za odlazak na susret u Dubrovnik polazak će biti u subotu u 1:45 sati ispred crkve. Ponijeti putovnice i sve što je potrebno za noćenje u Dubrovniku. Svi oni koji nisu izvršili uplate neka to naprave do srijede.
6.    HKD Napredak organizira Uskrsne dane u tjednu koji je pred nama koji će se događati u Hrvatskom domu: 
u ponedjeljak, 21. travnja, u 19 sati je uskrsna zabava i tucijada; 
u srijedu, 23. travnja, je Uskrsni koncert s početkom u 19 sati; 
u četvrtak, 24. travnja, je Noć tamburaša s početkom u 20 sati, za ovaj događaj naplaćivat će se karte po cijeni od 5 KM koje možete kupiti u tajništvu Napretka ili u župnom ured;
u subotu, 26. travnja je Međunarodni šahovski turnir s početkom u 10 sati. Svi ovi događaji se prave radi vas i kako bi zajedno proslavili i podijelili radost Uskrsa. Zato vas pozivamo da dođete, da se susretnemo te podijelimo radost Uskrsa jedni s drugima. termine i satnicu ovih događaja imate izvješen i na oglasnoj ploči.
7.    Proljetni blagoslov polja - pročitati
8.    U proteklom tjednu umrli su naši župljani + ZVONKO MILANOVIĆ, koji je umro 14. travnja a ukopan 16. travnja na groblju Gradac; + BRANKO PUŠIĆ, koji je umro 17. travnja a ukopan 19. travnja na groblju Crkvica. POKOJ VJEČNI DARUJ IM GOSPODINE!