ŽUPNI OGLASI - 19. siječnja 2014. / 2. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavit ćemo:

utorak, 21. siječnja - sv. Agneza, djevica i mučenica
srijeda, 22. siječnja - sv. Vinko, đakon i mučenik 
petak, 24. siječnja – sv. Franjo Saleški, biskup i crkveni naučitelj
subota, 25. siječnja – Obraćenje sv. Pavla
nedjelja, 26. siječnja – 3. nedjelja kroz godinu, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 17 sati; na filijali Drivuša u 10 sati;
2.    U srijedu, 22. siječnja je druga Devetnica u čast sv. Josipa. Razmišljat ćemo o sakramentu krštenja. U 16 sati je krunica i prilika za ispovijed a u 1630 je sv. Misa.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila, Glasnik srca Isusova i Marijina i Katolički tjednik koji u novom broju donosi: u uvodniku duhovne veze u obitelji; reportaža s 19. seminara KŠC; intervju s sarajevskim muftijom, bez zdravih obitelji nema budućnosti; reportaža o župi u Vojnićima; Papin nagovor – prava ljubav se sastoji u dijeljenju; te 100. rođendan najstarijeg hercegovačkog fratra… ove i druge vijesti iz života crkve možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika.   
4.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati. 
5.    Mise kroz tjedan – pročitati.
6.    Općinski odbor HDZ BiH obavještava kako će u utorak 21. siječnja u Hrvatskom domu s početkom u 1830 sati bit obilježena 24. obljetnica HDZ BiH. Svečanosti će nazočiti predsjednik HDZ BiH gosp. Dragan Čović sa suradnicima. Općinski odbor poziva sve članove i simpatizere da nazoče skupu gdje će se družiti uz prigodan zabavni program.
7.    Ovaj tjedan ponovno započinje škola tako da ćemo i mi ponovno započeti s župnim vjeronaukom za osnovce u subotu 25. siječnja prema rasporedu za pojedinu grupu; susret sa srednjoškolcima subotom poslije večernje sv. Mise.
8.    U proteklom tjednu umrle su naše župljanke + MIRA MITROVIĆ, koja je umrla 14. siječnja a ukopana 15. siječnja na groblju u Drivuši; + LUDVINA TUBAK, koja je umrla 16. siječnja a ukopana 18. siječnja na groblju Crkvica. POKOJ VJEČNI DARUJ IM GOSPODINE!

VRHBOSANSKA NADBISKUPIJA
RIMOKATOLIČKI ŽUPNI URED
"SVETI JOSIP"
Strossmayerova 17, ZENICA
Tel / fax. 032/462-106