ŽUPNI OGLASI - 19. listopada 2014. / MISIJSKA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u subotu – Molitva za Domovinu,
u nedjelju – 30. NEDJELJA KROZ GODINU, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 18 sati;  na groblju Gradac u 11 sati
2.    Idući vikend, odnosno sa subote na nedjelju prelazimo na zimsko računanje vremena tj. potrebno je sat vratiti sa 3 na 2. Spavamo sat vremena duže imajte to na umu jer ćete po starom sat vremena doći ranije u crkvu. Iduće nedjelje je večernja sv. Misa u 17 sati.
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i  Katoličkog tjednika koji u ovom broju između ostalog donosi: u uvodniku o obitelji; reportaža sa hodočašća u Marija Bistricu; Papina poruka za Svjetski misijski dan; reportaža o župi u Bežlji; razmišljanje – je li počeo 3. svjetski rat; o hrvatskim misionarima u svijetu – gdje su; razgovori s hrvatskim misionarima; razmišljanje red i nered…  ove i druge vijesti možete pročitati u ovom broju tjednika kojeg možete kupiti u župnom uredu…
4.    Darovi za crkvu i godižbinu. 
5.    Mise kroz tjedan.
6.    Vjeronauk je idući tjedan prema rasporedu kao i probe i susreti. 
7.    don Anto Ledić moli sve osobe koji imaju bilo kakve fotografije, diplome, knjižice ili neki drugi dokument koji je izdan u nekadašnjem Klosteru časnih sestara, današnjem katoličkom školskom centru, da dostave u ured ravnatelja radi prikupljanja materijala za monografiju. Sve što se donese bit će skenirano i vraćeno vlasnicima u urednom i ispravnom stanju. Mole vas da se potrudite pregledati vašu obiteljsku arhivu kako bi nam pomogli u pisanju monografije koja će imati i povijesno i kulturno značenje.
8.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka MARIJA JOVANOVA, koja je umrla 16. listopada a ukopana 18. listopada na groblju Križ. Pokoj vječni daruj joj Gospodine!