ŽUPNI OGLASI - 15. lipnja 2014. / NEDJELJA PRESVETOGA TROJSTVA

  1. U tjednu koji je pred nama slavit ćemo:

četvrtak, 19. lipnja – SVETKOVINA PRESVETOG TIJELA I KRVI KRISTOVE, TIJELOVO, zapovijedana svetkovina, neradni dan: sv. Mise u našoj crkvi su u 8 i 18 sati; nakon sv. Misa imat ćemo klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.

subotu, 21. lipnja – sv. Alojzija Gonzaga, redovnik

nedjelja, 22. lipanja – 12. NEDJELJA KROZ GODINU, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 18 sati; na filijali Drivuša u 10 sati;

  1. Od katoličkog tiska stigao je novi broj Svjetla riječi, Glasa koncila i Katoličkog tjednika koji u ovom broju između ostalog donosi: u uvodniku o važnosti najvažnije sporedne stvari; intervju s Nikom Kovačem, izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije – vjera u Boga temelj njegovog života; reportaža o župi u Dragalovcima; zanimljivost – u Dubaiju najveća župa na svijetu; opasnosti koje donosi svjetsko prvenstvo… ove i druge vijesti i razmišljanja možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
  2. Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
  3. Mise kroz tjedan – pročitati.
  4. 17. i 18. lipnja organiziramo Dječje ljeto za sve osnovce koji se trebaju prijaviti kod časnih ili u župni ured. Ova dva dana želimo provesti u razmišljanjima, druženju, igri i animiranju kreativnih sposobnosti djece. Program počinje od 10 sati a završava večernjom sv. Misom. Kvalitetan i jako dobar program pa potičem i pozivam da se odazovemo i sudjelujemo. Djeci će biti osiguran ručak.
  5. Župni ured sv. Ilije organizira hodočašće sv. Ivi u Podmilačje. Svi koji žele hodočastiti trebaju se prijaviti u župni ured sv. Ilije do iduće nedjelje. Cijena povratne karte je 10 KM.
  6. U proteklom tjednu umro je naš župljanin + MIJO AKRAPOVIĆ, koja je umro 12. lipnja a ukopan 13. lipnja na groblju Prašnice. POKOJ VJEČNI DARUJ MU GOSPODINE!