ŽUPNI OGLASI - 10. kolovoza 2014. / 19. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavit ćemo:

U ponedjeljak je sv. Klara, djevica;
U četvrtak je sv. Maksimilijan Marija Kolbe, prezbiter i mučenik;
U petak je UZNESENJE BLAŽENE DJEVICE MARIJE, VELIKA GOSPA, zapovijedana svetkovina; sv. Mise u našoj crkvi su u 8 i 18 sati.
U nedjelju, 20. NEDJELJA KROZ GODINU, sv. Mise su u 8, 10, 18 sati i na filijali Drivuša u 11:30 sati; 
2.    Od katoličkog tiska stigao je Glas koncila i novi broj Katoličkog tjednika koji u ovom broju donosi: u uvodniku o Blaženoj Djevici Mariji; intervju s fra Petrom Klapežom, upraviteljem svetišta Gospe Sinjske; reportaža o župi u Hrasnom; poziv i molitva za zaštitu kršćana Bliskog istoka; reportaža o Petru Barbariću – uzoru vjerničke ljubavi prema BDM; ove i mnoge druge zanimljive vijesti možete pročitati u novom broju kojeg možete kupiti u župnom uredu. 
3.    Svi koji žele hodočastiti u marijansko svetište u Komušinu neka se prijave u župni ured najkasnije do 12. kolovoza. Cijena povratne karte je 12 KM. Polazak je u 7:00 sati ispred crkve a povratak prema dogovoru.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu. 
5.    Mise kroz tjedan.
6.    Gotov je DVD i slike od krizme pa molim one kojih se to tiče da dođu po svoj komplet.
7.    Udruga prijatelja KŠCa i KŠC sv. Pavao pozivaju na četvrti susret bivših učenika KŠCa u subotu 30. kolovoza s početkom u 17 sati. Potrebno se prijaviti do 25. kolovoza radi što bolje organizacije. Opširnije informacije imate izvješene na oglasnoj ploči.
8.    06. kolovoza umrla je naša župljanka MARICA PETRIĆ koja je ukopana 08. kolovoza na groblju Crkvica. Pokoj vječni daruj joj Gospodine!