ŽUPNI OGLASI - 06. travnja 2014. / 5. KORIZMENA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavit ćemo:

nedjelja, 13. travnja – CVJETNICA, NEDJELJA MUKE GOSPODNJE, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 18 sati; na filijali Drivuša u 10 sati; Prije svake sv. Mise bit će blagoslov grančica
2.    U petak, 11. travnja  u 1730 sati imati pobožnost Križnog puta.
3.    U srijedu, 09. travnja je velika uskrsna ispovijed u našoj župi u 11 i 17 sati. Pozivam sve da dođemo te kroz ispovijed jačamo Božju milost u svojim životima te budemo kadri živjeti evanđeoski i svjedočiti kako se uvijek isplati biti dobar, iskren i pošten jer nam takav život daje radost i sreću.
4.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i  Katolički tjednik koji u novom broju donosi: u uvodniku o Bogu, čovjeku i molitvi; izvještaj sa hodočašća u sv. zemlju; u rubrici o obitelji: zamka zla – ucijenjeni ljubavlju;  pogled na čovječje tijelo – čudesno Božje djelo; osvrt – nijema himna koja puno govori… neke su od tema koje možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete kupiti u župnom uredu.   
5.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati. 
6.    Mise kroz tjedan – pročitati.
7.    Župnog vjeronauka nema do daljnjeg radi ispovijedi i uskrsnih blagdana
8.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka + ANNA JURIĆ, koja je umrla 31. ožujka u ukopana 02. travnja na groblju Crkvica. POKOJ VJEČNI DARUJ JOJ GOSPODINE!