ŽUPNI OGLASI - 03. kolovoza 2014. / 18. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U tjednu koji je pred nama slavit ćemo:

U ponedjeljak je sv. Ivan Marija Vianney – prezbiter;
U srijedu je blagdan Preobraženje Gospodinovo;
U petak sv. Dominik – prezbiter;
U subotu je sv. Terezija Benedikta od Križa (Edit Stein) - djevica i mučenica;
U nedjelju, 19. NEDJELJA KROZ GODINU, sv. Mise su u 8, 10, 18 sati i na filijali Drivuša u 10 sati; 
2.    Od katoličkog tiska stigao je Glas koncila, Crkva na kamenu, Radosna vijest te novi broj Katoličkog tjednika koji u ovom broju donosi: u uvodniku „Časni dijecezanski biskupski jubilej“; panorama: Proslava 135 godina župe  Podkraj i 100. obljetnice izgradnje crkve te 150. obljetnica župe sv. Ane u Domaljevcu; intervju sa francuskim filozofom Remi Brague: Svijet će nestati – ali ne i mi s njime; zanimljivost: Bivši odvjetnik u 49. godini postao salezijanski svećenik te mnoge druge zanimljive vijesti možete pročitati u novom broju kojeg možete kupiti u župnom uredu. 
3.    U petak 8. kolovoza je sv. Dominik, utemeljitelj reda dominikanaca i o. Pero Jurić poziva na svetu misu u Klopče u 17.00 sati. 
4.    U subotu 9. kolovoza je proslava 100. obljetnice izgradnje župne crkve Bezgrešnog začeća BDM – Crkvica u Zenici. Sveta misa je u 11.00 sati koju će predvoditi kardinal Vinko Puljić, nadbiskup vrhbosanski. Župnik Anto poziva sve vjernike da dođu na ovu obljetnicu.
5.    Svi koji žele hodočastiti u marijansko svetište u Komušinu neka se prijave u župni ured najkasnije do 12. kolovoza. Cijena povratne karte je 12 KM. Polazak je u 700 sati ispred crkve a povratak prema dogovoru.
6.    Darovi za crkvu i godižbinu. 
7.    Mise kroz tjedan.
8.    Dana 1. kolovoza preminuo je naš župljanin Pavao Osvald i ukopan 2. kolovoza na grbolju Crkvica. Pokoj vječni daruj mu Gospodine.