ŽUPNI OGLASI - 02. veljače 2014. / PRIKAZANJE GOSPODINOVO - SVIJEĆNICA

U tjednu koji je pred nama slavit ćemo:
ponedjeljak, 03. veljače – sv. Blaž, biskup i mučenik
srijeda, 05. veljače – sv. Agata, djevica i mučenica
četvrtak, 06. veljače – sv. Pavao Miki i drugovi, mučenici
nedjelja, 09. veljače – 5. NEDJELJA KROZ GODINU, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 17 sati; na filijali Drivuša u 10 sati;
2.    Sutra, 03. veljače slavimo sv. Blaža. Nakon  večernje sv. Mise bit će grličanje, blagoslov grla pa svi oni koji žele neka dođu.
3.    U srijedu, 05. veljače je četvrta Devetnica u čast sv. Josipa. Razmišljat ćemo o sakramentu euharistije. U 16 sati je krunica i prilika za ispovijed a u 1630 je sv. Misa. 
4.    U petak, 07. veljače je prvi petak. Prije sv. Mise bit će prilika za ispovijed a nakon sv. Mise bit će klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.
5.    26. i 27. travnja je susret Hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku. Svi mladi od 16 do 30 godina koji žele ići na ovaj susret trebaju se prijaviti u župni ured do 25. veljače kako bi blagovremeno obavili prijave te imali potrebne susrete kako pripravu na ovaj događaj. Troškovi putovanja, kotizacija i rekviziti koje će dobiti svi koji budu išli iznosi 55 KM. Pozivam mlade da se prijave za ovaj susret.
6.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i  Katolički tjednik koji u novom broju donosi: u uvodniku život i njegove posljedice; poruka biskupa za dan života; razmišljanje – narušeni obiteljski odnosi jest najveća opasnost za razvoj mladog čovjeka; reportaža o župi u Prijedoru; o molitvama za jedinstvo kršćana; Papin nagovor – dužnost svakog kršćanin jest naviještati evanđelje… ove i druge vijesti iz života crkve možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika.   
7.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati. 
8.    Mise kroz tjedan – pročitati.
9.    Vjeronauk je redovito, probe i susreti prema već dogovorenim terminima.