ŽUPNI OGLASI - 02. studenoga 2014. / 31. NEDJELJA KROZ GODINU/DUŠNI DAN

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:

u utorak – sv. Karlo Boromejski, biskup
u subotu – bl. Gracija Kotorski, redovnik
u nedjelju – 31. NEDJELJA KROZ GODINU, sv. Mise u našoj župnoj crkvi su u 8, 10, 17 sati;  na filijali Drivuša u 10 sati
2.    Od 01. do 08. studenoga vjernici mogu dobiti potpuni oprost za svoje pokojne. Da bi dobili oprost potrebno je doći u crkvu i slaviti sv. Misu, pričestiti se a ako nismo u stanju milosti ispovjediti se te izmoliti Očenaš, Vjerovanje i izmoliti jednu molitvu na nakanu sv. Oca.
3.    U petak, 07. studenoga je Prvi petak. Prije sv. Mise bit će prilika za ispovijed a nakon sv. Mise imat ćemo klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu.
4.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila i  Katoličkog tjednika koji u ovom broju između ostalog donosi: u uvodniku ja domovinu imam; o posveti crkve u Vidovicama, najbogatijoj župi po duhovnim zvanjima; intervju s Huseinom ef. Kavazović; reportaža o Tešnju i vjernicima ovog grada; razmišljanje o licemjerju boraca za pravo na pobačaj; reportaža o neumornim dobrotvorima iz Njemačke, Heribertu i Ursulu Hoelz, koji već 23 godine pomažu Caritas u BiH; ove i druge vijesti možete pročitati u ovom broju tjednika kojeg možete kupiti u župnom uredu.
5.    Darovi za crkvu i godižbinu. 
6.    Mise kroz tjedan.
7.    Vjeronauk je idući tjedan redovito kao i probe i dogovoreni susreti. 
8.    Uplaćene su Velike mise za: + JOZO BLAŽEVIĆ, mise su uplatila djeca; +NIKO BAKOVIĆ, mise su uplatila djeca; +LENKO BAKOVIĆ, mise su uplatili braća i sestre; + ZDRAVKO HRGIĆ, mise je uplatila supruga s djecom.
9.    Dragi vjernici vjerujem kako smo ovih dana čuli ili pročitali kako je Filip Blažević, 23 godišnjak teško obolio od akutne leukemije. Filip je župljanin u Crkvicama te se trenutno nalazi na liječenju u Njemačkoj a troškovi liječenja iznose oko 160000 eura. Isus kaže što god ste učinili jednom od ove moje najmanje braće, meni ste učinili. Što mi možemo učiniti? Mi ćemo iduće nedjelje skupljati samo jednu milostinju za liječenje Filipa pa onoliko koliko možemo. Kada se udružimo uistinu puno možemo.