ŽUPNI OGLASI - 20. listopada 2013. / 29. nedjelja kroz godinu / MISIJSKA NEDJELJA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
nedjelja, 27. listopada – 30. nedjelja kroz godinu, sv. Mise ovdje u crkvi su 8, 10 i 17 sati; na filijali Drivuša u 11 sati; 

2.    Idući vikend prelazimo na zimsko računanje vremena tj. sa subote na nedjelju potrebno je vratiti sat sa 3 na 2 te ćemo spavati sat vremena duže. Od te nedjelje večernja sv. Misa nedjeljom je u 17 sati, uključujući i tu nedjelju. 
3.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila, Glasnik srca Isusova i Marijina, Naša ognjišta i Katolički tjednik: u ovom broju Katoličkog tjednika možete pročitati: u uvodniku u svjetlu Misijske nedjelje – svjetlo i dalje svijetli; s hodočašća u Marija Bistiricu na kojem smo i mi sudjelovali; intervju sa s. Augustinom, misionarkom – najteže je kada čovjeku ne možemo pomoći a on traži pomoć vjerujući da smo svemoći jer je Bog s nama; reportaža o katoličkoj župi u Kraljevu u Srbiji; mladi mladima – o odrastanju; reportaža o Duhu Asiza u Zenici… ove i druge zanimljive vijesti i informacije možete pročitati u novom broju Katoličkog tjednika kojeg možete uzeti u župnom uredu.
4.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati. 
5.    Mise kroz tjedan – pročitati.
6.    26. listopada je molitveni dan za Domovinu na koji se redovito okupljamo na Bobovcu. Organiziramo hodočašće na Bobovac pa svi koji bi htjeli ići neka se prijave u župni ured do četvrtka kako bi mogli organizirati prijevoz. Cijena povratne karte je 7 KM. Polazak je na sam dan 26. listopada u 830 sati ispred crkve sv. Josipa.
7.    Uplaćene su Velike mise za + LUCIJU AKRAPOVIĆ, mise je uplatila Kata Akrapović.

VRHBOSANSKA NADBISKUPIJA
RIMOKATOLIČKI ŽUPNI URED
"SVETI JOSIP"
Strossmayerova 17, ZENICA
Tel/fax. 032/462-106