ŽUPNI OGLASI - 12. svibnja 2019.- 4. USKRSNA NEDJELJA/NEDJELJA DOBROG PASTIRA

1.    U tjednu koji je pred nama slavimo:
u ponedjeljak – BLAŽENA DJEVICA MARIJA FATIMSKA
u utorak – sv. Matija, apostol
u nedjelju -  5. USKRSNA NEDJELJA; Sv. Mise ovdje u crkvi su u 8, 10 i 18 sati; blagoslov polja i sv. Misa na groblju Prašnice u 11 sati.
2.    Od katoličkog tiska stigao je novi broj Katoličkog tjednika koji između ostalog u novom broju donosi: u uvodniku – o stadu malom makedonskom; zabrinjavajuće – o sve većoj neplodnosti kod bračnih parova;  o Papinom posjetu Bugarskoj; razmišljanje – što je ostalo od europskih temelja; sa završne formacije animatora... ove i druge zanimljive vijesti, informacije i razmišljanja možete pročitati u ovom broju KT kojeg možete uzeti u župnom uredu.
3.    Darovi za crkvu i godižbinu – pročitati.
4.    Mise kroz tjedan – pročitati.
5.    Vjeronauk je idući tjedan prema rasporedu kao i dogovoreni susreti i termini.
6.    U subotu, 18. svibnja, fra Dejan Međugorac, podrijetlom iz Čajdraša imat će svoju drugotnu Mladu misu u Čajdrašu koja će biti u 11 sati. Svi koji želite i hoćete možete poći.
7.    26. svibnja su izbori za Europski parlament iz Republike Hrvatske. Svi koji imaju hrvatsku putovnicu sa bh adresom mogu glasati. Potrebno je registrirati se za ove izbore pa ćete to moći obaviti u Hrvatskom domu do 15. svibnja od 9 do 14 sati. Za registraciju potrebno je donijeti putovnicu. Na dan izbora besplatan prijevoz bit će osiguran do Sarajeva.
8.    U proteklom tjednu umrla je naša župljanka: +DRAGICA JURIĆ koji je umrla 08. svibnja a ukopan 10. svibnaj na groblju Prašnice.  Sjetimo je se u svojim molitvama. Pokoj vječni daruj joj Gospodine.

 

Kategorija: